Candela kommersiella båtar på turné

Candela kommersiella båtar på turné


3 mars kl 10.00 - Online
21-28 mars - Turné
Södra Sverige

Vi åker på turné

Candelas team för kommersiella fartyg och passagerarbåtar åker på Sverigeturné för att mötas på en plats nära dig! I mars åker vi runt södra Sverige med en av våra båtar av modell Candela C-8. Testkör vår elektriska bärplansteknik, ställ dina frågor om Candelas båtar för passagerartrafik och träffa oss.


Platser

Möt oss på dessa platser mellan 21 och 28 mars

Funderar du på hur det är att köra en Candela? Vi kommer till Göteborg, Malmö, Karlskrona och Västervik för att låta dig och din verksamhet för passagerarbåtar provköra i lokala vatten. Medan våra båtar för kommersiellt bruk ligger i produktion, har vi med oss en av våra båtar modell Candela C-8 för att låta dig provköra den nya tekniken. Vi bjuder även in till samtal och möten i mån av tid. Klicka på destinationen på kartan nedan för att se i vilken hamn du kan möta oss.

Platser unter turnén:

  • Karlstad 21 mars Inställt
  • Göteborg 22 mars fullbokat
  • Malmö 24 mars fullbokat
  • Karlskrona 27 mars
  • Västervik 28 mars 

Anmäl dig till provkörning i formuläret nedan. Efter anmälan kommer du bli kontaktad via mail för bokning av tid som passar dig.

...och möt oss online

Vill du lära dig mer om Candela redan nu? Har du kanske inte möjlighet att möta oss på plats?

Före vår turné håller vi ett webinar i fredagen den 3 mars kl 10.00. I webinaret får du chansen att lära dig mer om vår teknik, lösning för passagerartrafik, möjligheterna till kostnadsbesparingar från att använda moderna elektriska bärplansbåtar samt tips på möjliga finansieringslösningar. 

Anmäl dig till webbinaret i formuläret nedan.


RSVP

Anmäl dig 


Wie können Sie die Stelle besetzen? 

Träffa vårt team och se Candela C-8 på nära håll 

Träffa vårt team för kommersiella båtar och testa hur det känns att flyga över vattnet. Våra experten för effektiv vattenmobilitet kommer att ta emot dig i hamnen och svara på dina frågor. Sie können eine schnelle, einfache und wirksame Lösung für Ihre Probleme finden. 

CandelaBaltic 12

Vår elektriska bärplansteknik tar passagerartrafik på sjön till nya nivåer